Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАЦІОНАЛЬНІ ІГРИ НЕСКОРЕНИХ: ВІДБІР НА INVICTUS GAMES В ГААГУ

Дата: 08.08.2019 14:04
Кількість переглядів: 471

Фото без описуДругої суботи осені, 14 вересня, столичний стадіон «Піонер» вже вдруге прийматиме Національні ігри нескорених – найбільші в Україні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які були поранені, травмовані, або захворіли, захищаючи нашу країну на полі бою. Саме з них буде обрано національну збірну, яка виступить на Invictus Games в Гаазі наступного року.

Учасники Національних ігор пройшли випробування вогнем, яке назавжди змінило їхнє життя. Змінило, але не зламало. Вони залишились нескореними, бо відчували внутрішню силу йти далі завдяки підтримці сім’ї, друзів та побратимів.

Ви також можете підтримати нескорених українських воїнів! Приходьте на змагання, станьте свідками захопливої спортивної боротьби та покажіть своїми оплесками та голосами, що Україна шанує своїх захисників не тільки на полі бою, але й після повернення.

Національні ігри нескорених — спортивне свято для всієї родини. Протягом всього дня тут діятимуть розважально-спортивні зони для відвідувачів від партнерів заходу та працюватиме дитячий майданчик з аніматором.

Слідкуйте за оновленнями на сторінці події в Facebook та на сайті Управління фізичної культури і спорту.

Коли: 9:00–18:00, 14 вересня

Де: Київ, стадіон «Піонер» (вул. Академіка Туполева, 22д)

Вхід вільний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень