Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МИХАЙЛО БНО-АЙРІЯН ОЗНАЙОМИВСЯ З РОБОТОЮ ЄДИНОГО В УКРАЇНІ ВИРОБНИКА ШИН ПРАТ «РОСАВА»

Дата: 18.07.2019 14:15
Кількість переглядів: 568

Очільник Київської ОДА Михайло Бно-Айріян здійснив робочий візит до однієї із найпотужніших українських компаній, комплексу з виробництва шин та гумово-технічних виробів «РОСАВА», що розташований у м. Біла Церква. Разом із керівництвом міста та району Михайло Каренович ознайомився з роботою підприємства та оглянув виробничі майданчики. Провів оглядову екскурсію генеральний директор ПрАТ «РОСАВА» Олександр Даліба. 

Під час огляду делегація ознайомилася з готовою продукцією на влаштованій у цеху експозиції шин, відвідала складальний цех та цех вулканізації.

Генеральний директор ПрАТ «РОСАВА» розповів очільнику області про досягнення підприємства та труднощі, які виникають у роботі. У свою чергу, Михайло Каренович запевнив у підтримці з боку обласної влади: «Пріоритетом нашої діяльності є, в першу чергу, покращення інвестиційного та підприємницького клімату на Київщині. Адже це – податки, зайнятість населення, стабільна заробітна плата та соціальні виплати. Це наповнення обласного бюджету, з якого ми будуємо школи, дитячі садочки, лікарні, покращуємо інфраструктуру нашого регіону. Задля покращення інвестиційного клімату в області будемо активно залучати до співпраці представників бізнесу».

ПрАТ «РОСАВА» – єдиний в Україні виробник шин, який є лідером №1 на ринку вже 47 років. Підприємство спеціалізується на виробництві шин для легкових автомобілів, комерційного транспорту та сільськогосподарської техніки. Асортимент налічує понад 250 типорозмірів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень