Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА КОДА ВИСТУПИВ З ІНІЦІАТИВОЮ НОВОЇ КОМПЛЕКСНОЇ ПЕРЕВІРКИ ПІДПРИЄМСТВ-ЗАБРУДНЮВАЧІВ В УЗИНІ

Дата: 18.07.2019 12:31
Кількість переглядів: 600

Фото без описуГолова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян з робочим візитом відвідав Узинську ОТГ. Очільник Київщини прибув аби розібратися з екологічною ситуацією, на яку йому поскаржилися місцеві жителі. У ході візиту відбулася зустріч Михайла Кареновича з громадою Узина з вирішення проблемних питань, зокрема з приводу забруднення довкілля місцевими підприємствами ТДВ «Узинський цукровий комбінат» та ТОВ «Узин – Агроінвест». Участь в обговоренні взяли заступники голови та керівники відповідальних структурних підрозділів КОДА, керівництво Київської облради, представники відповідальних обласних органів влади, місцеві представники бізнесу та керівництво Узинської ОТГ.

За результатами зустрічі Михайло Каренович пообіцяв взяти ситуацію під свій контроль та окреслив перші кроки на шляху вирішення узинського питання.

«Обіцяю, що не закриватиму очі на ці питання, бо йдеться про життя і здоров’я наших дітей! По-перше, звернуся до Уряду з метою початку нової комплексної перевірки всіх підприємств, які забруднюють навколишнє середовище в Узині. По-друге, переконаний, що величезний вплив та вагому роль у цій ситуації має голова Узинської громади Віталій Гринчук, завдання якого – зібрати за столом переговорів свою громаду та представників великого бізнесу, і домовитися. Насамперед, на користь своїх людей. Це перший крок до успіху. Без цього – ніяк», – наголосив голова КОДА.

Очільник облдержадміністрації пообіцяв найближчим часом ще раз відвідати Узин, оглянути всі підприємства та перевірити хід вирішення ситуації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень