Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бібліотечний шлях у 70 років....

Дата: 27.09.2018 15:58
Кількість переглядів: 571

Фото без опису30 вересня в Україні традиційно відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури. А ось 27 вересня відбулися урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та 70-річчя Білоцерківської центральної районної бібліотеки та 40-річчя утворення централізованої бібліотечної системи. Захід розпочався відеопрезентацією «Бібліотечний шлях довживною в 70 років…», який ознайомив присутніх з історією та діяльністю центральної районної бібліотеки.

Зі словами привітань до присутніх звернулися перший заступник Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук, керуючий справами апарату районної ради Володимир Шевченко, помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка, Євгеній Гудзенко, представник благодійного фонду «Фортеця» Володимир Василенко, директор Уманської районної централізованої бібліотечної системи Любов Кравчук, заслужений працівник культури України Анатолій Кульчицький, подружжя Антолій та Галина Гай, керівника клубу "Поетичні озерця" Володимир Дідківський. 

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек керівники ряд працівників районної бібліотечної галузі нагороджені грамотами та подарунками. Зокрема, Віталій Гудзенко подарував бібліотекам району нову книгу Володимира Перерви «Місто Біла Церква: історія проти міфів», яка грунтується на архівних документах і розповідає  про історію міста від найдавніших часів да сьогодення. Такий подарунок обрано невипадково, адже саме книги зберігають знання та культурну спадщину, сприяють підвищенню ерудиції населення. І хоча конкуренцію бібліотеці в наш час створює інтернет, книжка залишається основним джерелом знань. Власну книгу «Вогненні рубежі прапороносців», яка будується на історіях в зоні АТО, пордарував Анатолій Гай. 

Бібліотеки Білоцерківського району - це інформаційні, культурноосвітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток держави, сприяють розбудові громадянського суспільства. Музичні вітання подарували для усіх присутніх Роман та Станіслав Бичеки, Анастасія Гладченко, Оксана Кирута, Анна Князєва, Юлія Атаманенко, Крістіна Дзядевич, родинно-сімейний ансамбль Глущенків, тріо "Обрій", народний фольклорний ансамбль "Терниця". 

Бібліотекарі – це порадники на шляху до вершини знань та мудрості, збирачі духовних скарбів та провідники у світ непізнаного. Бажаємо усім, хто береже безцінний скарб - духовне багатство нації, уваги читачів, гідної оцінки вашої праці державою, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення та подальших успіхів у просвітницькій справі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень