Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги державних службовців!

Дата: 17.01.2019 15:57
Кількість переглядів: 592

З 01 січня 2019 розпочато черговий етап декларування в Україні. З метою завчасної підготовки до чергового етапу електронного декларування в Україні просимо  виконати такі дії:

1. Перевірити адресу електронної поштової скриньки, яка вказана у вашому персональному кабінеті єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування

Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до Указу Президента України від 15.05.2017 №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28.04.2017 «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» доступ до окремих поштових серверів у домені «.ru» обмежений. Для зміни електронної поштової скриньки у Вашому персональному кабінеті Реєстру не потрібно отримувати новий ЕЦП.

2. Перевірити термін дії та працездатність вашого ЕЦП для роботи з реєстром

Виконавши запропоновані дії, Ви завчасно підготуєтесь до чергового етапу декларування в Україні, чим полегшите собі роботу з реєстром. Зберігайте ваш ключ ЕЦП, пароль від нього, а також адресу електронної поштової скриньки, з якою ви зареєстровані у реєстрі, та пароль від неї у захищеному місці.

У разі виникнення питань звертайтеся до головного спеціаліста з питань взаємодії із правоохоронними органами та протидії проявам корупції апарату Білоцерківської райдержадміністрації Світлани Миколаївни Корнійчук.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень