Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вони бережуть наше мирне небо: на Білоцерківщині зустріли зенітників, які повернулися з АТО

Дата: 04.11.2018 15:55
Кількість переглядів: 524

Фото без опису3 листопада  на залізничному вокзалі міста Біла Церква сотні людей з прапорами, вишитими рушниками  та квітами зустрічали військовослужбовців 1129 Білоцерківського окремого  зенітно-ракетного полку. Сльози радості та емоції переповнювали  і тих, хто повернувся з фронту, і зустрічаючих. 

Втім, попри радість зустрічі ніхто не забуває і про загиблих, які вже ніколи не повернуться до дому, до своїх рідних. Їх пам`ять вшанували хвилиною мовчання. Навіть чоловікам не сила стримувати сльози, згадуючи своїх бойових побратимів.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур  подякував бійцям за мирне небо і наголосив, що ними пишається вся Білоцерківщина, Київщина та Україна. Також до присутніх звернулися Білоцерківский міський голова Геннадій Дикий, волонтер Констянтин Климчук, який неодноразово навідував зенітників у зоні АТО,  заступник голови громадської організації «Рада матерів та дружин учасників АТО» Людмила Зінченко,  настоятель храму Покрови Божої Матері УПЦ КП о. Миколай Гопайнич та інші.

Найближчий час зенітники проведуть зі своїми родинами. А  після відпочинку та відновлення, військовослужбовці повернуться до захисту східних рубежів держави, де продовжать з честю та гідністю виконувати свій обов’язок.

Фото - Тетяни Виговської (http://www.chaszmin.info)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень