Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Районний семінар – практикум для відповідальних за проведення шкільного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 08.04.2019 15:54
Кількість переглядів: 568

Фото без опису5 квітня  відбувся семінар-практикум для відповідальних за проведення шкільних етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). Учасники семінару обговорили умови та порядок проведення районного етапу гри. Зокрема, розглянуто вимоги до конкурсів "Ватра", "Рятівник", "Теренова гра", "Відун", змагань на смузі перешкод та стрільб.  

Семінар дав чудову можливість зібратись разом, обмінятися досвідом, новими напрацюваннями, досягненнями. 

Нагадаємо, що основоположною ідеєю гри “Сокіл” (“Джура”) є різнобічний розвиток дитини: у спорті, краєзнавстві, історії на принципах патріотизму та національної самосвідомості. Вона надає можливість активно залучати молодь до заходів, що дають змогу привернути увагу до проблем становлення нашої державності, боротьби за незалежність, відновлення та збереження історичної пам’яті та надбань народу, формуванню у дітей високого сенсу життя, глибокої любові до нації, самовідданого служіння Батьківщині.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень