Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся виїзний прийом

Дата: 03.10.2018 15:53
Кількість переглядів: 638

Фото без опису02 жовтня на території Храпачівської та Піщанської  сільських рад проведено роботу мобільної точки доступу. В числі учасників прийому - завідуюча Білоцерківською районною державною нотаріальною конторою - Карпусь І.О., головний спеціаліст міськрайонного відділу ДРАЦС – Кошовник Т.В., начальник відділу правової інформації та консультацій Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги - Вдовика О. М., начальник відділу правопросвітництва Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Мартосіч А.В., головний спеціаліст з призначення, перерахунку, виплати пенсій  Білоцерківського об'єднаного управління ПФУ Київської області, Сажина Ю.В.

До мобільної точки доступу звернулось 12 осіб з питань соціального забезпечення (7), житлового права (2), договірного права (1), земельного права (1) спадкового права (1), трудового права (1), адміністративного права (1), яким надано відповідні вичерпні консультації в рамках чинного законодавства. 

Усіх присутніх було проінформовано про створення та напрямки діяльності загальнонаціонаьного просвітницького проекту «#Я_МАЮ_ПРАВО», що реалізується Міністерством юстиції України у співпраці з системою безоплатної правової допомоги. Було поширено інформаційні матеріали, розміщені плакати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень