Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині привітали медичних працівників

Дата: 15.06.2018 15:53
Кількість переглядів: 635

Вже традиційно, у третю неділю червня, в Україні  відзначають День медичного працівника. Урочистості з нагоди свята відбулися і в Білоцерківському районі.

До актової зали центральної районної лікарні завітали представники медичних закладів з усіх куточків Білоцерківщини, окрім тих, які залишилися на своєму посту аби надавати необхідну медичну допомогу жителям району.

Привітати з професійним святом людей у білих халатах, які обрали непросту професію рятувати життя і здоров‘я людей, прибули керівники Білоцерківського  району,  представники громадськості та вдячні пацієнти, які завдяки професійним діям наших медиків отримали шанс повноцінно жити і працювати.

Заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко та в.о. голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало у своєму вітальному слові від імені всіх жителів Білоцерківщини подякували медичним працівникам  за надання якісної медичної допомоги населенню, чуйність, професіоналізм, людяність і  доброту та вручили грамоти кращим представникам цієї найгуманнішої у світі професії.

Як зазначив у своєму вітальному слові заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Миколайович Толочко, лікарі щоденно рятують чиїсь життя. Вони завжди на посту і готові позбавити кожного від болю і страждань, тому заслуговують поваги і шани не тільки в своє професійне свято.

«Складно переоцінити роль, яку повсякденно виконує кожен медичний працівник. Ви виконуєте надзвичайно важливу місію – дбаєте про здоров'я нашої нації, а здорова нація – це безпека нашої країни», - підкреслив заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації.

Від імені народного депутата України Віталія Гудзенка працівників медичної галузі Білоцерківщини  привітав його помічник-консультант Євген Гудзенко.

Зі словами глибокої вдячності  за віддану працю і високий професіоналізм до своїх колег звернулися головний лікар Білоцерківської центральної районної лікарні Олександр Лопот та очільник КЗ "Білоцерківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Іван Ровенко.

«Я гордий того, що очолюю такий дружній і високопрофесійний колектив, - наголосив Олександр Андрійович. – Переконаний, що завдяки нашим спільним зусиллям нам вдасться успішно втілити в життя всі етапи медичної реформи».

Долучився до найщиріших вітань і профспілковий лідер медичних працівників Білоцерківщини Валерій Ремовський.

Завершилися урочистості святковим концертом, який підготували представники культурних закладів Білоцерківського району.

Довідково: у Білоцерківському районі медичні послуги надають Білоцерківська центральна районна лікарня, Узинська районна лікарня та Комунальний заклад «Білоцерківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», до складу якого входять 48 ФАПів і 15 амбулаторій загальної практики сімейної медицини. У медичних закладах Білоцерківського району працюють 980 медичних працівників.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень