Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада щодо наповнення місцевих бюджетів

Дата: 20.02.2019 15:48
Кількість переглядів: 786

Фото без опису20 лютого відбулася розширена спільна нарада з органами місцевого самоврядування щодо наповнення місцевих бюджетів та активізації заходів, спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення та основні аспекти декларування громадянами доходів отриманих протягом 2018 року.

 

В числі учасників наради – в.о.голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій  Савчук, начальник Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв, начальник фінансового управління Білоцерківської районної державної адміністрації Анатолій Титаренко, начальник відділу моніторингу доходів та обліково-звітних систем Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Олена Вінніченко, заступник начальника відділу оподаткування юридичних осіб Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Вадим Вознюк, заступник начальника відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Оксана Миронюк, заступник начальника управління - начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Оксана Чустіль.  

 

У вступному слові, виконуючий обов’язки голови Білоцерківської РДА Юрій Савчук закликав представників громад активно обговорювати проблемні питання, які впливають на наповнення бюджету.

 

В свою чергу, фахівці Білоцерківського управління розповіли про динаміку надходжень до місцевих бюджетів регіону в порівнянні з відповідним періодом 2017 року. Довели до присутніх вимоги Податкового кодексу України щодо термінів та порядку прийняття рішень про встановлення місцевих податків та зборів, новації в адмініструванні податку з доходів фізичних осіб та єдиного соціального внеску.

 

Заступник начальника управління -  начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Оксана Чустіль наголосила на дієвості спільних дій по упередженню виплат заробітної плати „в конвертах” та закликала продовжувати спільні заходи у цьому напрямку.

 

В окремому питанню було висвітлено основні аспекти декларування доходів громадянами отриманими у 2018 році та проведенню спільних дій учасників наради по залученню до декларування громадянами доходів від надання послуг по обробці земельних ділянок та збору зернових культур.

 

«Хотів би підкреслити, що керівництво ДФС налаштовує свої територіальні управління на тісну співпрацю з органами місцевого самоврядування. Більше того, сьогодні, як ніколи, звертають увагу на місцеві податки при розгляді виконання планових показників. Ви бачите, що активно включився в цю роботу голова облдержадміністрації, в декількох районах він вже проводив нараду, в тому числі і з питань наповнення бюджетів. І ми будемо проводити такі зустрічі, особливо на старті фінансового року»,- пояснив начальник Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень