Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Президент доручив терміново розібратися в причинах вибуху міномета на Рівненському полігоні та до завершення розслідування не використовувати це озброєння на навчаннях

Дата: 06.07.2018 15:46
Кількість переглядів: 533

Президент Петро Порошенко зазначив, що сьогодні о 6 ранку надійшла сумна звістка з Рівненського полігону, де під час навчань загинули троє українських військових та декілька отримали поранення. Глава держави доручив Міністру оборони Степану Полтораку та Начальнику Генерального штабу Віктору Муженку терміново розібратися в причинах трагедії і наступного тижня доповісти про результати розслідування.

«І вжити вичерпних заходів для того, щоб ми не допускали це знову. Даю доручення – на навчаннях, до завершення розслідування, зазначені міномети не застосовувати», - особливо наголосив Президент під час заходів з нагоди 70-ї річниці від дня утворення державного підприємства «Завод 410 ЦА».

Глава держави побажав одужання пораненим. «Ми маємо все робити для того, щоб вберегти життя кожного українського воїна», - наголосив Петро Порошенко. Присутні вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців хвилиною мовчання.

За матеріалами http://www.president.gov.ua 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень