Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Яскраві зірочки пісенного мистецтва Білоцерківщини

Дата: 03.05.2018 15:45
Кількість переглядів: 653

3 травня відбувся районний відбірковий тур обласного фестивалю “Яскраві діти України”. Юних конкурсантів  привітали та побажали  гарного настрою і перемог заступник голови Київської обласної державної адміністрації В`ячеслав Кучер та голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур. 

Двадцять чотири учасники з різних куточків Білоцерківщини понад чотири години дарували яскраві емоції та враження, розкрили нові сторони власної виконавської майстерності. Кожен з конкурсантів приніс із собою неоціненний скарб - любов до української народної та естрадної пісні, а ще - доброзичливість у серці і бажання творити!

За рішенням жюрі найкращі конкурсанти представлятимуть Білоцерківський район на обласному конкурсі дитячої творчості „Яскраві діти України?.  Це Єлизавета Кравченко (с.Острійки), Олена Усенко (с.Шкарівка) та Анна Князєва (с.Поправка).

А ось по  завершенню заходу на присутніх чекав приємний сюрприз: для учасників та гостей свята співала переможниця «Голосу країни – 8» Олена Луценко. Саме з виступів на ось таких конкурсах і розпочинався творчий шлях цієї талановитої дівчини.

Додамо, що минулої весни, за ініціативи народного депутата України Ярослава Москаленка започатковано конкурс пісенної творчості для дітей «Яскраві діти України». Його мета - національно-патріотичне виховання молоді, популяризація сучасної естрадної пісні, пошук та підтримка обдарованої молоді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень