Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар на Білоцерківщині

Дата: 03.04.2019 15:43
Кількість переглядів: 539

Фото без описуСвоєчасне інформування платників податків про основні вимоги застосування змін у податковому законодавстві - є запорукою стабільних та своєчасних надходжень до бюджетів усіх рівнів.

 

Днями, фахівцями Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області проведено семінар на тему: «Актуальні питання адміністрування ПДВ. Кампанія декларування доходів отриманих у 2018 році. Електронні сервіси ДФС України».

«Хочу наголосити, що найбільшу питому вагу у надходженнях до державного бюджету займає саме податок на додану вартість. Тому, ключовим завданням семінару є ознайомити вас із основними аспектами змін в адмініструванні ПДВ та надати вичерпні відповіді на запитання, які виникають у вас під час здійснення господарської діяльності »,- зазначила у вступному слові заступник начальника управління - начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Оксана Чустіль.

Крім того, учасників заходу ознайомили з основними видами доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню, порядком отримання податкової знижки та термінами подання податкової декларації про майновий стан і доходи. Детально зупинились на алгоритмі подання декларації в електронному вигляді за допомогою сервісу ДФС України «Електронний кабінет платника».

Білоцерківське управління

ГУ ДФС у Київській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень