Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В райдержадміністрації прозвітували про використання коштів у першому півріччі 2018 року

Дата: 09.07.2018 15:34
Кількість переглядів: 522

Фото без описуЯк наповнювався бюджет Білоцерківського району та місцевих рад у першому півріччі під час щотижневої оперативної наради доповів начальник фінансового управління Анатолій Титаренко. Так, до зведеного місцевого бюджету району надійшло доходів в сумі 308,8 млн. грн. Власні надходження склали 67,1 млн. грн. Дохідна частина районного бюджету за перше півріччя 2018 року склала 277,3 млн. грн.

Серед органів місцевого самоврядування планові показники за перше півріччя виконали 19 із 24. Зокрема, не виконали план по надходженнях Биковогребельська, Макіївська, Піщанська та Потіївська сільські ради. Крім цього, в порівняння з відповідним періодом минулого року зменшили надходження 7 сільських рад, а саме: Биковогребельська, Вільнотарасівська, Макіївська, Острійківська, Піщанська, Поправська та Потіївська сільські ради.

Що стосується видатків, то по зведеному місцевому бюджету району за перше півріччя 2018 року вони склали 315,8 млн. грн.., в тому числі:

  • на соціальний захист населення - 173,5 млн. грн.;
  • освіту – 66,3 млн. грн.
  • охорону здоров’я – 35,4 млн. грн.;
  • культуру – 7,2 млн. грн.;
  • житлово-комунальне господарство – 8,9 млн. грн.;
  • фізичну культуру та спорт – 1,1 млн. грн.;
  • міжбюджетні трансферти (реверсна дотація) – 5,7 млн. грн.

По районному бюджету видатки загального фонду склали 284,9 млн. грн. Із загальної суми видатків на оплату праці з нарахуваннями витрачено 89,2 млн. грн.., а це 77% від всіх запланованих видатків, понад 12 мільйонів гривень спрямовано на оплату енергоносіїв. Видатки на придбання медикаментів склали 875,2 тис. грн.., продуктів харчування – 1742,2 тис. грн. Таким чином, на захищенні статті видатки разом склали 90,2%.

Голова адміністрації Геннадій Джегур вкотре наголосив керівникам структурних підрозділів на важливості економного і раціонального використання коштів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень