Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Команда державних службовців Білоцерківщини в трійці кращих за підсумками другого етапу Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців

Дата: 18.07.2018 12:27
Кількість переглядів: 645

Фото без опису9 червня в Ірпені відбулася фінальна частина змагань другого етапу Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Київської області, в якій взяли участь представники райадміністрацій з 22 регіонів Київщини. Бронзову нагороду отримала команда Білоцерківська райдержадміністрації на чолі з головою Геннадієм Джегуром. До складу команди увійшли Сергій Соколов, Віталій Савчук, Ірина Житенко, Лілія Злочевська, Віталій Пільганчук, Олександр Чаюн та Дмитро Швиденко.

18 липня кубок за третє загальнокомандне місце в обласному етапі Спартакіади державних службовців в присутності трудового колективу вручив начальник управління фізичної культури і спорту Київської обласної адміністрації Сергій Тимофєєв. Він подякував державним службовцям не лише за хорошу роботу на ниві державної служби, а й за активну участь у спортивних змаганнях і додав, що лише в здоровому тілі – здоровий дух. В свою чергу, Геннадій Джегур відмітив, що державні службовці Білоцерківщини і надалі обов’язково прийматимуть найактивнішу участь у змаганнях, адже це дозволяє змінити робочу обстановку, активно відпочити, що безумовно йде на користь роботі. 

Додамо, що таких високих результатів працівникам Білоцерківської районної державної адміністрації не вдавалося досягати доволі давно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень