Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завершився черговий етап е-декларування

Дата: 02.04.2018 15:22
Кількість переглядів: 599

Фото без опису31 березня 2018 року завершився черговий етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Нагадаємо, що відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» державні службовці, інші суб’єкти декларування, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Належним чином до виконання антикорупційного завдання поставилися державні службовці Білоцерківського району. Подано 136 декларацій (100%), з них 12 декларантів наразі перебувають у соціальних відпустках, 4 особи подавали декларацію перед звільненням, а 9  - після звільнення з роботи. Здавали е-декларації і 37 кандидатів на заміщення вакантних посад на державну службу, як того вимагає законодавство.  Найпершу декларацію серед державних службовців району цього року зафіксовано  ще 11 січня 2018 року, а ось останній документ поданий за декілька хвилин до закінчення терміну декларування. Протягом усього часу  консультативний супровід державним службовцям району надавала головний спеціаліст з питань взаємодії із правоохоронними органами та протидії проявам корупції Білоцерківської районної державної адміністрації Світлана Корнійчук.

В числі основних проблеми з якими стикнулися суб’єкти декларування -  втрачені паролі до електронно-цифрового підпису, закінчення терміну електронно-цифрового підпису, невчасна зміна поштової скриньки з поштових сервісів(mail.ru, list.ru, yandex.ru та інших) та інші. Доволі розповсюдженою «помилкою» серед декларантів є нерозуміння різниці між збереженою чернеткою та вже поданою декларацією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень