Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася сесія районної ради

Дата: 12.04.2019 13:20
Кількість переглядів: 873

Фото без описуСьогодні, 12 квітня, відбулося пленарне засідання тридцять першої сесії Білоцерківської районної ради VІІ скликання.  В числі питань порядку денного - внесення змін до рішення двадцять сьомої сесії районної ради сьомого скликання від 18 грудня 2018 року «Про районний бюджет Білоцерківського району на 2019 рік». Заступник начальника управління фінансів Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк представила на розгляд депутатів  пропозиції щодо внесення змін до головного районного фінансового документу.  

Зокрема, за рахунок перевиконання доходної частини районного бюджету за 3 місяці 2019 року збільшити доходи і видатки на суму  3421,45 тис. грн. Зокрема, по відділу освіти видаткои збільшено  на 1794,2 тис. грн., в тому числі:  оплата за відрядження – 40,14 тис. грн., придбання матеріальних цінностей – 321,0 тис. грн.,  проведення заходу «Джура» – 85,0 тис. грн.,  оплата електроенергії – 3,5 тис. грн.,  оплата водопостачання та водовідведення – 0,24 тис.грн.;   оплата теплопостачання – 13,6 тис.грн.; оплата послуг (крім комунальних) – 206,0 тис. грн., заробітна плата з нарахуваннями –1124,72 тис, грн.

По КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району ” – 885,0 тис. грн., в тому числі: заробітна плата та нарахування на оплату праці працівників ФАПів– 590,0 тис. грн.; придбання матеріальних цінностей (жалюзі на вікна та ваги для дорослих для АЗПСМ с. Озерна) - 80,0 тис.грн; придбання медикаменти для невідкладної допомоги, вакцини (Туберкулін), бактерицидні лампи,  освітлювач безтіньовий переносний, спірометр, небулайзер та інше медичне обладнання в тому числі  для АЗПСМ с. Озерна — 215,0 тис.грн.

По Білоцерківському районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді — 143,25 тис.грн. (заробітна плата та нарахування на оплату праці працівників).

Також запропоновано надати додаткову дотацію Глушківській сільській раді в розмірі 20,0 тис. грн. на придбання музичної апаратури для сільського клубу.  

Крім цього, збільшено доходи і видатки районного бюджету за рахунок іншої субвенції в сумі 125,0 тис. грн., переданої органами місцевого самоврядування, а саме: Храпачівскою сільською радою – 10,0 тис. грн., Маловільшанською сільською радою – 115,0 тис.грн.  По відділу освіти  на харчування учнів буде спрямовано 90,0 тис. грн. за рахунок : Храпачівскою сільською радою – 10,0 тис. грн., Маловільшанською сільською радою – 80,0 тис.грн. По КНП „ Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району ”   Маловільшанською сільською радою  в розмірі 20,0 тис. грн. на заробітну плату працівникам ФАПу. По трудовому архіву Маловільшанською сільською радою  в розмірі 15,0 тис. грн. на заробітну плату працівникам.  Із загального фонду до бюджету розвитку  спеціального фонду районного бюджету запропоновано передати за рахунок перевиконання доходної частини районного бюджету за 3 місяці 201 року 579,0 тис. грн.

За рахунок передачі із загального фонду до бюджету розвитку  спеціального фонду районного бюджету за рахунок перевиконання доходної частини районного бюджету за 3 місяці 2019 року збільшити видатки  в сумі 579,0 тис. грн. Так, по КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району” – 530,0 тис. грн. (реконструкція системи газопостачання по робочих проектах АЗПСМ  с.Однорог; придбання медичного обладнання (біохімічний аналізатор, аналізатор крові, сумка для сімейного лікаря, дерматоскоп з відеокамерою та інше), обладнання для АЗПСМ с. Озерна). По відділу культури Білоцерківської РДА для придбання нової літератури для поповнення бібліотечного фонду запропоновано спрямувати 49,0 тис.грн. 

Депутати погодили запропоновані цифри та більшістю голосів  затвердили зміни до бюджету. 

У «Різному» депутат Олександр Махиня (ВО "Свобода")  порушив питання, щодо  екологічних проблем річки Рось.  Раніше у межах села Томилівка Білоцерківського району активісти зафіксували злив нечистот у річку Рось. Зважаючи на актуальність даного питання, Олександр Махиня запропонував його вивчити з залученням широкого кола громадськості.  

Також свої зауваження та пропозиції щодо бюджетного процесу висловили депутати Олександр Лопот та  Олександр Тарасов. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень