Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про стан надання пільг населенню району за 2017 рік

Дата: 12.02.2018 15:19
Кількість переглядів: 517

Фото без описуйшла мова під час щотижневої оперативної наради у голови адміністрації. В.о. начальника управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Олена Карпенко доповіла з даного питання. За її словами, наразі  на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі пільговиків перебуває понад 12 тисяч  осіб. Існують наступні види пільг, за якими встановлені відсотки на відшкодування житлово-комунальні послуги: водопостачання, водовідведення, теплопостачання, газопостачання, вивіз сміття, електропостачання, квартплата. 

Протягом 2017 року управління соціального захисту населення надавало пільги згідно укладених  договорів з постачальниками-надавачами послуг. Зокрема, це ПРаТ "Київобленерго", БЦ ФЕГГ, ПАТ "Київоблгаз", ТОВ  "Білоцерківвода", ДП ДГ "Рута", ДКВП "Комунальник", ЖКВП "Фурсівське", ДКП "Світанок", Узин ЖЕК, КП УМР  "Узинводоканал", "Енергозбут", "Укрзалізниця", ТА "Ікарус". Вище зазначені організації надали послуги на загальну суму 11829982,84  грн. Є проблемне питання  з КВАП «Рута», яке обслуговує пільгову категорію населення в селі М. Вільшанка в кількості 39 чоловік. На сьогодні дане підприємство немає ліцензії на виробництво/постачання  послуг, яку має отримати згідно з постановою №307 від 22.03.2017 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення». Виходячи з цього ми маємо заборгованість в сумі 3486,48 грн.

Крім цього, управління  на даний момент обслуговує населення на всій території Білоцерківського району, в тому числі в Узинській та Фурсівській громадах. Наразі  виникли певні проблеми щодо покриття витрат на отримання  пільг з перевезення та послуг зв’язку, що повинні відшкодовуватись місцевого бюджету. З даного питання з представниками ОТГ ведуться перемовини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень