Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Міжнародного дня інвалідів

Дата: 04.12.2018 15:16
Кількість переглядів: 657

Фото без описуУ перші дні грудня, щорічно, відзначається Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Історія його виникнення починалася у 80-х роках минулого сторіччя, коли Організація Об’єднаних Націй оголосила десятиліття інвалідів. У цей період проводилася робота з метою розробки заходів, направлених на поліпшення становища інвалідів, захисту їх гідності, прав та благополуччя. Цього дня в Білоцерківському районі проведено низку заходів, щоб виявити турботу, милосердя та вшанувати найбільш незахищену частину суспільства, адже такі люди є особливими і потребують підвищеної уваги та підтримки.

 

Зокрема, до мешканців відділення стаціонарного догляду постійного проживання с. Озерна завітали  заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, керівник Білоцерківського районного територіального центру надання соціальних послуг Віктор Горовий, перший заступник начальника управління соціального захисту райдержадміністрації Олександр Чаюн. Зустрічі проходили в теплій задушевній обстановці, гостями були вручені солодкі подарунки, вислухано проблемні питання та побажання. Зокрема, Володимир Миколайович зазначив, що районна державна адміністрація вбачає одним із своїх пріоритетів поліпшення життєзабезпечення громадян з особливими потребами, інтеграцію їх до  суспільного життя. На завершення зустрічі він побажав усім доброго здоров'я, довголіття, оптимізму та благополуччя.

 

А ось напередодні до підопічних відділення завітали представники  релігійної громади «Благодать» (м.Біла Церква), які святковими піснями привітали дідусів та бабусь з наступаючими святами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень