Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині аграріїв привітали з професійним святом

Дата: 16.11.2018 15:13
Кількість переглядів: 632

Нинішній сільськогосподарський рік був для аграріїв району доволі вдалим: валовий збір ранньої групи зернових та зернобобових склав 81,5 тис. тонн при середній  урожайності в майже 44 ц/га, вироблено 4,3 тис. тонн м’яса всіх видів сільськогосподарських тварин та 29,5 тис. тонн  молока. Але за кожною цифрою криється непроста щоденна праця механізаторів, агрономів, комбайнерів, операторів машинного доїння, зоотехніків, ветеринарів. Втім внесок аграріїв важливий не лише у продовольчу безпеку країни, адже завдяки роботі сільськогосподарських підприємств розвиваються й сільські громади.

 

Саме за непросту хліборобську працю щиро дякували на урочистому заході з нагоди Дня працівників сільського господарства. Святкове дійство проходило 16 листопада  у залі засідань Білоцерківської районної державної адміністрації та районної ради. Офіційні віншування розпочалися з виступу першого заступника голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрія Савчука та в.о.голови районної ради Анатолія Чичикала. «Саме аграрії тримають на своїх плечах економіку держави, від них залежить добробут та благополуччя людей», - підкреслив Юрій Савчук. Щирі вітання аграріям адресували також помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка Євгеній Гудзенко, начальник Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв, голова профспілки працівників агропромислового комплексу Володимир Василенко, голова БФ "Фортеця" Олександр Ференець. Вони подякували керівникам господарств, фермерам та простим трудівникам агропромислового комплексу за відданість хліборобській справі та побажали усім присутнім сприятливої погоди, щедрих врожаїв, міцного здоров’я, миру, сімейного затишку і благополуччя.

 

Десятки імен представників галузі - від рядових працівників до керівників господарств - прозвучало цього дня, кращих відзначили, подяками, відзнаками, грамотами різного гатунку. А вітання та нагородження вдало перепліталися з творчими виступами талановитих артистів району. 

 

«Єдиний засіб утримати державу в стані незалежності від будь-кого - це сільське господарство. Володій ви хоч всіма багатствами світу, якщо вам нічим харчуватися - ви залежите від інших», - це слова видатного французького мислителя, філософа Жана-Жака Руссо. І вони завжди будуть актуальними. Адже всім загальновідомо: якщо є хліб і до хліба, то у народі панують мир і спокій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень