Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося штабне тренування щодо мінімізації наслідків прогнозованих надзвичайних ситуацій, пов'язаних із погіршенням погодних умов у осінньо-зимовий період

Дата: 28.11.2018 15:12
Кількість переглядів: 531

Фото без опису28 листопада відбулося штабне тренування з органами управління територіальної підсистеми єдиної Державної системи цивільного захисту Київської області щодо забезпечення безперебійного руху автомобільного транспорту на автомобільних дорогах державного значення в осінньо-зимовий період 2018-2019 років. Зокрема, відбувся огляд готовності Білоцерківської, Васильківської та Ставищенської районних ланок ТП ЄДСЦЗ.

 

"Головна задача такого штабного тренування - відпрацювання взаємодії керівників усіх рівнів. Адже, як відомо, швидкість та якість виконання будь-яких завдань залежить від вчасності та оперативності керівних рішень. Саме над цим і працювали сьогодні", - прокоментував мету штабних тренувань голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур.

 

Спочатку проведено огляд техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Київській області, техніки, яка буде залучення до розчищення автодороги Київ-Одеса та доріг місцевого значення та техніки підприємств, установ, організацій, з якими укладено договори на буксирування великовагового та великогабаритного автотранспорту. А потім учасниками тренування відпрацьовано ряд практичних завдань. Додамо, що ситуація, яка відпрацьовувалася у ході тренувань, є досить типовою. Рятувальники та інші служби цивільного захисту неодноразово ліквідовували снігові затори на автошляхах та діставали із заметів легкові та вантажні автомобілі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень