Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання готовності до нового опалювального сезону розглянули під час щотижневої оперативної наради

Дата: 01.10.2018 14:58
Кількість переглядів: 586

Фото без описуВосени важливо провести гарну підготовку до зимового періоду. Тому, під час щотижневої оперативної наради голови адміністрації з начальниками відділів, управлінь, структурних підрозділів, що відбулася 1 жовтня,  обговорено питання готовності господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Білоцерківського району до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року.

За словами начальника відділу житлово-комунального господарства та будівництва Михайла Пасєки, заклади освіти, культури, медицини, об`єкти житлового фонду  належним чином підготовлені до  опалювального сезону.  Традиційно – посилена увага об’єктам соціальної сфери.

Приміром, завершено роботи по поточному ремонту системи опалення Розаліївського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» та замінено котли в Томилівському НВО та Потіївському НВО. Також проведено капітальні ремонти дахів спортивної зали та приміщення Чупирянської ЗОШ. Крім цього, відділом освіти Білоцерківської райдержадміністрації проведено процедури закупівлі паливних дров, паливних брикетів, кам’яного вугілля та укладено відповідні договори.

Що стосується підготовки житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року, то з 26 об’єктів фактично підготовлено з паспортами та актами готовності – 26, здійснено ремонт 3-х покрівель (з 3-х запланованих) і 3х систем холодного водопостачання (з 4-х запланованих).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень