Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада Білоцерківського об’єднаного управління пенсійного фонду України за підсумками роботи  у 2017 році

Дата: 23.02.2018 14:56
Кількість переглядів: 525

Фото без опису23 лютого 2018 року на базі ТОВ «Білоцерківхлібопродукт» відбулася нарада Білоцерківського об’єднаного управління пенсійного фонду України за підсумками роботи  у 2017 році. Перед початком наради учасникам наради була проведена екскурсія по підприємству. В ході екскурсії присутніх ознайомили з процесом роботи, асортиментом продукції (сортами зернових культур), які переробляються на підприємстві, а також своїми здобутками та досягненнями в даній галузі.

ТОВ «Білоцерківхлібопродукт» є одним із найбільших  переробників сільськогосподарської продукції. Кількість працівників на підприємстві становить близько 300 осіб. Фонд оплати праці за місяць в середньому становить 2-2,5 млн. грн. Середня заробітна плата по підприємству становить 10 тис. грн. За 2017 рік частина єдиного соціального внеску розподіленого на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування склала майже 4 млн. грн.

Після ознайомлення з роботою підприємства проведено робочу нараду. В числі учасників наради - начальник головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов , начальник управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю Галина Чопик , директор ТОВ «Білоцерківхлібопродукт», голова громадської ради ДФС Іван Шилов, заступник голови громадської  організації «Ветерани, інваліди-ліквідатори, учасники бойових дій органів внутрішніх справ» Олег Бойко , голова громадської організації ветеранів Пенсійного фонду Наталія Бабич .

За підсумками наради визначено головні завдання на поточний рік. Це: 

- забезпечення наповнення бюджету Пенсійного Фонду шляхом погашення існуючої заборгованості;

- подальша співпраця з місцевою владою та соціальними партнерами щодо детінізації заробітної плати та легальної зайнятості;

- продовження роботи з майбутніми пенсіонерами, з метою упередження виникнення можливих проблем при оформленні документів для призначення пенсії;

- продовження реєстрації на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України;

- продовження інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень