Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася сесія районної ради

Дата: 09.02.2018 14:52
Кількість переглядів: 504

09 лютого в.о. голови Білоцерківської районної ради А.П. Чичикало провів пленарне засідання дев’ятнадцятої сесії Білоцерківської районної ради сьомого скликання. Участь в засіданні взяли народний депутат України В.І.Гудзенко, голова Білоцерківської райдержадміністрації Г.В. Джегур, керівники відділів, управлінь структурних підрозділів районної державної адміністрації, голови місцевих рад району. 

Під час засідання розглянуто питання щодо затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку Білоцерківського району на 2018 рік, затвердження звіту про виконання районного бюджету Білоцерківського району за 2017 рік,  внесення змін до рішення районної ради від 21.12.2017 №17-217 «Про районний бюджет Білоцерківського району на 2018 рік», затвердження Програми допомоги військовим частинам Збройних Сил України, які розташовані на території м. Біла Церква та Білоцерківського району на 2018 - 2020 роки, питання затвердження Програми підтримки заходів мобілізаційної підготовки місцевого значення на 2018-2020 роки, розглянуто питання щодо плану роботи Білоцерківської районної ради VII скликання на 2018 рік.

Питання  щодо обрання голови Білоцерківської районної ради VII скликання за пропозицією депутата О.В.Грузинського відкладене до наступного сесійного засідання. За це проголосували 27 з 32 присутніх.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень