Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч щодо реалізації прав осіб з інвалідністю

Дата: 25.06.2019 14:52
Кількість переглядів: 2013

Фото без описуСьогодні, 25 червня, в райдержадміністрації відбулася зустріч щодо реалізації прав осіб з інвалідністю. В числі учасників зустрічі - заступник комітету Верховної Ради України з питань сім`ї, молодіжної політики, спорту та туризму Денис Силантьєв, заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, голова Київського обласного осередку ВГОІ "Інститут реабілітації та соціальних технологій" Сергій Слободенюк, голова ВГР "Жінки за майбутнє" Інна Силантьєва, представники міськрайонних громадських організацій, що опікуються питаннями людей з інвалідністю. Зустріч проходила у формі жвавої дискусії, де кожен учасник мав змогу висловити свою думку.

Зокрема, питання стосувалися працевлаштування, соціокультурної та освітньої реабілітації людей з особливими потребами, створення безбар’єрного середовища. Також у ході обговорення надійшла низка конструктивних пропозицій, які мають покращити становище людей з інвалідністю. 

Маємо зрозуміти і усвідомити, що люди з інвалідністю – потужна сила у суспільстві. І наше спільне завдання забезпечити повну реалізацію їх конституційних прав та свобод, наприклад, на участь у громадському та трудовому житті, а для того необхідно здійснити ліквідацію бар’єрів та обмежень. І найперше - у свідомості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень