Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадія Джегура з Днем Державного Прапора України

Дата: 23.08.2018 14:41
Кількість переглядів: 761

Фото без описуДорогі жителі Білоцерківщини! Прийміть найщиріші вітання із найбільшими національними святами нашої державності – Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Двадцять сім років тому ми вступили в абсолютно нову епоху, яка матеріалізувалася у зовсім іншій державі, іншому суспільстві та іншій нації. Проголошення незалежності стало закономірним результатом нашого історичного розвитку, спільною перемогою багатьох поколінь українців, які самовіддано боролися за національну ідентичність та державну самостійність. 

24 серпня 1991 року стало символом самоствердження. Ця пам’ятна дата тісно єднає минуле і сьогодення нашої держави. За роки незалежності Україна пройшла чимало випробувань, ми зрозуміли, що самі повинні творити свою долю. Проте нікому і нічому  не сила зламати наш славний козацький дух. Україна й сьогодні виборює право на свою незалежність, власну думку та мирне життя. Втім наш сильний і мужній народ зможе вистояти і у цих випробуваннях,  ми обов’язково переможемо!

З нагоди свята, зичу всім міцного здоров’я, віри в себе і в нашу Батьківщину, творчої наснаги, невичерпної енергії та оптимізму, миру й радості, упевненості у завтрашньому щасливому дні! Нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння. Наша мета – сильна, заможна і процвітаюча Україна! З днем  народження рідна країно!

З повагою

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень