Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Почати наступ проти бідності, бо вона - головний ворог України, ще підступніший, ніж Росія

Дата: 30.01.2019 14:48
Кількість переглядів: 567

Фото без описуПочати наступ проти бідності, бо вона - головний ворог України, ще підступніший, ніж Росія. Президент Петро Порошенко сьогодні оголосив про свої плани на найближчі п'ять років - боротиметься за  президентство вдруге, озброївшись чесною стратегією розвитку. Концепт нової України Петро Порошенко назвав “Велика європейська держава щасливих людей”.

«Економіка після кількарічного спаду зростає 12 кварталів поспіль. Криза, спричинена війною, економічною агресією, торговельною блокадою з боку Росії – відступає. Відновлення економічного зростання відкриває, нарешті, і можливості для зростання реального добробуту», - зазначив Президент під час виступу на Форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом».

Він підкреслив, що досягнувши макроекономічної стабілізації та відновлення зростання, «ми нарешті створили основу для того, щоби почати наступ проти бідності».

«На моє глибоке переконання вона, бідність, є наш ворог, можливо не менший, ніж наш ворог – Російська Федерація», - наголосив Петро Порошенко.

«І під  час переходу від глибокої кризи і боротьби за виживання до сталого розвитку дуже важливо тримати абсолютно правильну економічну стратегію. Ефективна соціальна політика може ґрунтуватися лише на вільній ринковій економіці», - сказав Президент.

При цьому він наголосив, що потрібно зосередити соціальну підтримку, насамперед, на найменш забезпечених верствах населення, як-то самотні люди похилого віку, особи з інвалідністю, багатодітні сім’ї. «Вони в умовах кризи страждають найбільше і найпершими, а от посткризове відновлення добробуту, на жаль, відчувають останніми», - сказав Президент.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень