Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча поїздка голови обласної адміністрації на Білоцерківщину

Дата: 12.04.2019 14:47
Кількість переглядів: 616

Фото без опису11 квітня голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук перебував з робочим візитом на Білоцерківщині. Зокрема, Олександр Дмитрович перевірив темпи будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с.Озерна, відвідав Озернянську школу, на базі якої планується відкрити з наступного навчального року опорний навчальний заклад. Побаченим залишився задоволений, втім дав доручення прискорити темпи будівництва амбулаторії. 

Приємним моментом стала зустріч з Павлом Навроцьким. Павло – особа з числа дітей, позбавлених батьківського піклування та перебуває на соціальному квартирному обліку.  За рахунок коштів виділених з районного бюджету йому придбано будинок у селі Озерна. Олександр Дмитрович поспілкувався з хлопцем та побажав йому успіхів у житті. Не залишився в стороні і народний депутат України Віталій Гудзенко. Так як Павло є студентом ІV курсу Уманського обласного музичного училища ім. П.Д.Демуцького відділу народних інструментів, Віталій Іванович посприяв з придбанням баяну. А ось в місцеву школу Віталій Іванович пообіцяв придбати холодильник. 

Додамо, що це вперше з районного бюджету виділяються кошти на придбання житла особам з такої категорії. Нині ж на квартобліку перебуває семеро осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень