Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Київської облдержадміністрації Олександра Горгана з Днем Державного Прапора України

Дата: 23.08.2018 14:40
Кількість переглядів: 583

Шановні жителі Київщини!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора України! Упродовж тисячолітньої історії однією з основоположних цінностей українців було прагнення свободи. Вони вражали патріотизмом та братерством. Саме це спонукало їх боротися за незалежність, невід’ємними атрибутами якої споконвіків були державні символи – прапор, герб та гімн. 

Українські державні символи, як і весь державотворчий спадок, є уособленням нашої величної історії, духовними та матеріальними носіями народних традицій, предметом національної гордості і водночас упізнаваною всюди візитівкою та знаком єднання українців усього світу.

Сьогодні український прапор – це стяг держави, що обрала європейський демократичний шлях розвитку. Україна в усі часи була європейською державою, є і завжди буде самодостатнім суб’єктом міжнародних відносин, посідаючи гідне місце в цивілізаційному світі, твердо йдучи шляхом, який обрав і обстояв Український народ.

Відродження української армії, успішні реформи в різних сферах життєдіяльності, попри зовнішню агресію та глобальні виклики, високо оцінені іноземними партнерами нашої держави. Тому сьогодні Державний Прапор України майорить поміж прапорів європейських держав.

Погодьтеся, коли звучить Державний Гімн та підіймається Державний Прапор, кожного з нас охоплює глибоке почуття гордості за свою країну. Саме це допомагає  пройнятися  любов’ю до рідної землі та працювати на благо України, на благо Київщини.

Цього святкового дня від усього серця бажаю кожному з вас єднання заради мирного неба над Україною, благополуччя і добробуту у ваших родинах та творіння  світлого майбутнього  для нових поколінь українських патріотів.

Зі святом! Слава Україні!

З повагою

голова Київської обласної державної адміністрації  Олександр Горган


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень