Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася сесія Білоцерківської районної ради

Дата: 26.01.2019 14:46
Кількість переглядів: 552

Фото без опису25 січня відбулося засідання   двадцять дев`ятої сесії Білоцерківської районної ради VІІ скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, народний депутат України Віталій Гудзенко, перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Савчук, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, представники правоохоронних органів, голови місцевих рад, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.

Депутати заслухали інформацію начальника управління фінансів Білоцерківської районної державної адміністрації Анатолія Титаренка про внесення змін до рішення двадцять сьомої сесії районної ради сьомого скликання від 18 грудня 2018 року «Про районний бюджет Білоцерківського району на 2019 рік».  Зокрема,  по загальному фонду за рахунок вільних залишків субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам  на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих теорій збільшено видатки загального фонду районного бюджету на 648000 гривень. За рахунок вільних залишків субвенції з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції збільшити видатки загального фонду районного бюджету на суму 164800 гривень гривень. За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій збільшити видатки загального фонду районного бюджету та передати у вигляді міжбюджетного трансферту 6000 гривень Дроздівській сільській раді для придбання баяну для будинку культури с. Дрозди. За рахунок вільних залишків освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам   збільшити видатки загального фонду районного бюджету по відділу освіти райдержадміністрації  на заробітну плату та нарахування на оплату праці  в розмірі 968952 гривень.

По спеціальному фонду  за рахунок вільних залишків субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, збільшено видатки по відділу освіти райдержадміністрації шляхом передачі з загального фонду до бюджету розвитку  спеціального фонду районного бюджету,  кошти в сумі 500 000 грн. За рахунок вільних залишків субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, шляхом передачі з загального фонду до бюджету розвитку  спеціального фонду районного бюджету збільшено видатки в сумі 148 000 грн, а саме: по відділу освіти райдержадміністрації - 28 тис. грн., по Центральній районній лікарні -42тис. грн., по комунальному некомерційному підприємству “Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району” — 42 тис. грн., -по відділу культури райдержадміністрації - 36,0 тис. грн.

Також збільшено видатки спеціального фонду районного бюджету на суму 164800 гривень по районному відділу освіти за рахунок передачі коштів із загального фонду до  бюджету розвитку спеціального фонду  на придбання обладнання для оснащення ресурсних кімнат. Крім цього, за рахунок вільних залишків та субвенції з місцевого бюджету збільшено видатки спеціального фонду районного бюджету на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я в сільській місцевості на суму 7243920  гривень.

Після внесення змін до бюджету, депутати розглянули питання щодо передачі нежитлового приміщення з балансу Білоцерківського районного комунального підприємтсва «Кіновідеомережа» на баланс комунальної установи «Білоцерківський районний трудовий архів», про надання дозволу на списання обладнання, що обліковується на балансі Білоцерківської центральної районної лікарні, про заслуховування звіту відділу з управління комунальним майном Білоцерківської районної ради за 2018 рік, про погодження надання у тимчасове користування в умовах правового режиму Фото без описувоєнного стану та надзвичайного стану приміщень для розміщення та дислокації особового складу батальйону територіальної оборони Білоцерківського району, про внесення змін до Програми розвитку архівної справи в Білоцерківському районі на 2016-2020 роки, про визнання Білоцерківської районної ради засновником Білоцерківської центральної районної лікарні. 

У «різному» депутати розглянули колективне звернення депутатів районної ради до генерального та військового прокурорів з метою їхнього втручання в справу учасника АТО Юрія Костини, який вже 4 роки перебуває в ув`язненні на території Донецької області. Фото без описуДепутат Василь Хрик запропонував на черговій сесії заслухати звіт начальника відділу поліції.  А депутат Олександр Махиня порушив питання щодо співпраці поліції з громадськими формуваннями. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень