Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Поправці провели молодіжний квест

Дата: 23.05.2019 14:46
Кількість переглядів: 1737

Фото без опису«Моє село — частинка України» - під такою назвою пройшов молодіжний квест у Поправці за ініціативи відділу молоді та спорту райдержадміністрації та активної  підтримки педагогічного колективу Поправського НВО.Координаторами заходу виступили начальник відділу молоді та спорту Білоцерківської райдержадміністрації Надія Крилевець, головні спеціалісти відділу молоді та спорту Сергій Соколов та Наталія Старовойтова. 

Маршрут охоплював сім станцій. Упродовж квесту, учасники виконувала різноманітні завдання спортивного, інтелектуального та командного характеру, шукали підказки. Учні розгадували кросворд “Як ти знаєш Поправку”, у конкурсі “Літературний базар” пригадали твори та головних героїв відомих авторів, свої знання показали з історії Другої світової війни, відповіли на питання природничої тематики, розгадали шифр, щоб потім знайти подарунки. 

Хочеться відмітити активність та креативність учнів Поправського НВО. Вони дружньо змагалися, адже у квесті брали участь дві команди, і намагалися вирвати перемогу у суперників. Втім, як завжди, перемогли дружба та хороший настрій. А на завершення учасники зробили спільне фото, яке нагадуватиме про весело та корисно проведений час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень