Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщина урочисто підняла Державний Прапор України

Дата: 23.08.2018 14:42
Кількість переглядів: 764

Фото без описуСьогодні, 23 серпня, у Білоцерківському районі, як і по всій Україні, було відзначено День Державного Прапора. Загальнорайонні заходи відбулися біля адмінприміщення Білоцерківської районної державної адміністрації та районної ради за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств та організацій, громадського активу району.
Під звуки національного гімну України підняти Держаний прапор України та прапор Білоцерківського району уповноважили переможницю обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» Інну Степанюк, ветерана державної служби Дмитра Михайлюка, а також юних жителів району - Владислава Яновського та Юлію Проценко.

Найщиріші слова вітань присутнім адресували голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур та в.о.голови районної ради Анатолій Чичикало. "Саме у  повазі до національних символів виявляються громадянська свідомість, вміння і готовність об'єднати сили і подолати виклики і загрози,  що випали на нашу долю. Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ", - підкреслив  у вітальнму слові Геннадій Джегур.

Потому очільники району вручили основний документ – паспорт громадянина України - 16-річним жителям району – Ірині Бабій, Вероніці Пономаренко, Кароліні Сузанській, Владиславу Яновському, Олександрі Барвицькій, Юлії Проценко.

Державний прапор як символ країни - є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під ним українці йшли до проголошення самостійної України, під ним відстоюють її територіальну цілісність на Сході і нині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень