Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З початку року спеціалістами ЦНАПу надана 20701 адміністративна послуга

Дата: 04.06.2019 14:30
Кількість переглядів: 1781

Фото без описуОдним із вагомих факторів, які визначають рівень забезпечення державою належних умов життя своїх громадян, є якість надання адміністративних послуг. З цією метою на виконання вимог Закону України “Про адміністративні послуги” у Білоцерківській районній державній адміністрації забезпечується робота Центру надання адміністративних послуг. Робота центру - це надання адмінпослуг, в тому числі й онлайн, покращення рівня якості обслуговування відвідувачів.

У поточному році спеціалістами центру надана 20701 адміністративна послуга та 2430 консультацій, зокрема й 2900 онлайн послуг. 10 квітня поточного року укладено договір про співпрацю щодо підключення електронного сервісу Міністерства юстиції України «Онлайн будинок юстиції» для прийняття та опрацювання електронних заяв у сфері державної реєстрації фізичних осіб-підприємців у межах території Київської області.

Державний реєстратор юридичних та фізичних осіб-підприємців розпочав роботу з 1 травня і здійснив 98 реєстраційних дій щодо державної реєстрації, припинення державної реєстрації та внесення змін до відомостей щодо фізичної особи-підприємця. З 98 реєстраційних дій, 87 було направлено рекомендованими листами на зберігання суб’єктам державної реєстрації за місцезнаходженням фізичної особи-підприємця в різні райони Київської області.

З Центром співпрацюють 8 суб’єктів надання адміністративних послуг, а саме: державне агентство водних ресурсів України, міськрайонне управління у Білоцерківському районі та м. Білій Церкві головного управління Держгеокадастру у Київській області, держпродспоживслужба в Білоцерківському районі, Білоцерківський РВ ГУ ДІТБ України в Київській області (МНС), Білоцерківська районна державна адміністрація, управління лісового та мисливського господарства в Київській області, головне територіальне управління юстиції у Київській області, відділ містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Білоцерківської районної державної адміністрації.

В Центрі постійно проводиться моніторинг для визначення послуг, які є найбільш необхідними для суб’єктів підприємницької діяльності та громадян. Наразі Центр надає 135 адмінпослуг. Відповідно до чинного законодавства розроблені та затверджені на кожну адміністративну послугу інформаційні картки з вичерпною інформацією для громадян. Крім цьго, для ефективної організації роботи з надання послуг затверджено регламенти виконання послуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень