Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У центрі уваги - питання будівництва окружної дороги

Дата: 26.07.2018 14:25
Кількість переглядів: 522

Фото без описуТема будівництва окружної дороги вже не один рік є однією із найактуальніших, найболючіших як для міста, так і для Білоцерківського району. Зважаючи на це голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур провів робочу нараду, на якій обговорили можливі шляхи вирішення існуючої проблеми.

Участь у робочій зустрічі взяли народний депутат України Хвича Мепаришвілі, начальник міськрайонного управління Держгеокадастру у Білоцерківському районі та м. Біла Церква Михайло Борозинець, начальник філії Білоцерківського дорожньо-експлуатаційного управління Сергій Діков та начальники відділів містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури і житлово-комунального господарства та будівництва Білоцерківської РДА Вадим Бублій та Михайло Пасєка.

Під час наради присутнім було представлено ескізи проекту майбутньої окружної дороги, розроблені фахівцями відділу містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Білоцерківської РДА. Цей проект є найоптимальнішим варіантом, серед тих, які розглядалися впродовж останніх років.

Здавалося б перший важливий крок для вирішення проблеми зроблено. Проте розпочати даний процес неможливо, оскільки для проектування об’їзної дороги з урахуванням смуг відводу та охоронних зон, ліній електропередач, а також для обміну земельних часток (паїв), які належать приватним особам,  необхідно пройти цілий ряд узгоджувальних процедур. Виходячи з цього учасники наради прийняли рішення підготувати відповідні звернення до Міністерства аграрної політики та продовольства України, Національної академії аграрних наук України, Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру з проханням допомогти у вирішенні даного питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень