Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині урочисто підняли олімпійський прапор на честь старту Європейських ігор

Дата: 25.06.2019 14:25
Кількість переглядів: 1986

На Білоцерківщині урочисто підняли олімпійський прапор на честь старту ІІ Європейських ігор. Всього в змаганнях візьмуть участь понад 4 тисяч спортсменів з 50 європейських країн, які поборються за нагороди в 15 видах спорту і 23 дисциплінах. Серед учасників й 198 українських спортсменів. 

У церемонії підняття прапора, що відбулася на базі Київського обласного центру олімпійської підготовки, взяли участь начальник відділу молоді та спорту Білоцерківської райдержадміністрації Надія Крилевець, директор районної дитячо-юнацької спортивної школи Ганна Яценко, директор Київського обласного центру олімпійської підготовки Василь Наумчук, спортивна громадськість. Честь підняти прапор надали молодим спортсменам. 

Символічно, що такий захід відбувся в стінах саме Київського обласного центру олімпійської підготовки. Можливо саме тут зараз тренуються майбутні чемпіони Європи чи світу. 

Нагадаємо, що на ІІ Європейських іграх близько 4 тисяч атлетів з 50 країн Європи боротимуться за 200 комплектів нагород. В їх числі й 198 українських спортсменів. Щиро бажаємо їм успіху та перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень