Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Команда ввійшла в четвірку кращих в області!

Дата: 16.04.2019 14:21
Кількість переглядів: 637

Фото без опису12 квітня 2019 року в м. Вишневе, на спортивній базі Києво-Святошинської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся ІІІ обласний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти (Шкільна Баскетбольна Ліга України 3х3) 2018/2019 н.р.

 

Команду Білоцерківського району представляли переможці ІІ обласного етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти (Шкільна Баскетбольна Ліга України 3х3), учні ОНЗ Шкарівської ЗОШ в складі: Богдана Ковальчука, Дмитра Мазуренка, Іллі Швеня, Івана Говгаленка.

 

В напруженій, наполегливій грі наша команда йшла на ІІІ місці, але за 40 секунд до закінчення гри команда Кагарлицького району закинула в наше кільце своє переможне очко… в результаті IV місце з шести найсильніших команд, які попередньо перемогли в ІІ обласному етапі.  Тож команда ввійшла в четвірку кращих в області! 

 

Дякуємо спортсменам та їх наставникам Ользі Чорній, Сергію Ковальчуку за цікаві ігри та високий професіоналізм! Бажаємо успіхів  в спортивному житті!

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень