Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітаємо переможців ІІ обласного етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3 команду юнаків Білоцерківського району!

Дата: 04.03.2019 14:20
Кількість переглядів: 576

Фото без опису02 березня 2019 року на базі Білоцерківської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 20 відбувся ІІ обласний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Команду Білоцерківського району представляли переможці районного етапу змагань, учні ОНЗ Шкарівської ЗОШ в складі: Богдана Ковальчука, Дмитра Мазуренка, Іллі Швеня, Івана Говгаленка. В напруженій, наполегливій та безкомпромісній грі наша золота команда зайняла І місце, залишивши за собою команду юнаків з м.Білої Церкви та команду юнаків м.Фастова. 

 

Вітаємо команду та наставників (Ольгу Чорну, Сергія Ковальчука, Костянтина Нестеренка) з виходом до ІІІ етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3, та бажаємо подальших перемог у фінальних іграх!  

 

Також  щирі вітання командам Терезинського НВО 2004 р.н. (вчитель Максим Багмет), Озернянської ЗОШ (вчитель Віктор Горчинський), Пилипчанського НВК (вчитель Юрій Строкін), які зайняли другі місця в своїх вікових групах змагань ІІ обласного етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень