Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкрита першість Білоцерківської районної ДЮСШ з футболу визначила переможців

Дата: 14.05.2019 14:15
Кількість переглядів: 1973

Фото без опису13 травня на стадіоні «Колос» в с. Шкарівка відбулася відкрита першість Білоцерківської районної ДЮСШ з футболу серед команд юнаків.  На відкритті змагань спортсменам побажала перемог директор ДЮСШ Ганна Яценко. Хвилиною мовчання було вшановано пям’ять учня та спортсмена Дроздівської ЗОШ Олексія Макарова, який передчасно пішов із життя. 

Перше місце та золоті медалі здобула команда «Граніт-Шкарівка», яку готували тренер-викладач ДЮСШ Артем Юрковський, вчитель фізичної культури Ольга Чорна. Повболівати та підтримати свою команду завітав на змагання і наставник юних футболістів президент СК «Граніт» - Сергій Ковальчук, який вкладає свою душу, серце в дітей, переймається розвитком спорту в селі та районі. 

Срібнкі медалі виграла  команда Фурсівської ОТГ, яку підготував учитель фізичної культури Тетяна Єжова, бронзові нагороди здобули футболісти Острійківської ЗОШ І-ІІІ ст., яку готував представник команди Віктор Розпутній, та вчитель фізичної культури Тетяна Овдєєва. Директор Білоцерківської районної ДЮСШ Ганна Яценко нагородила переможців та призерів змагань кубками, медалями та грамотами. Традиційно відзначені найкращі футболісти в номінаціях: 

  • кращий гравець Богдан Ковальчук (ОНЗ Шкарівська ЗОШ І-ІІІ ст.);
  • кращий воротар Назар Мазуренко (ОНЗ Шкарівська ЗОШ І-ІІІ ст.);
  • кращий нападник Олександр Пашінський (Фурсівська ОТГ);
  • кращий захисник Микола Власюк (Острійківска ЗОШ І-ІІІ ст.).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень