Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщина відзначила 33-і роковини Чорнобильської катастрофи

Дата: 26.04.2019 17:15
Кількість переглядів: 754

Фото без опису26 квітня Україна відзначає вже 33 роковини трагедії, яка прямо чи опосередковано торкнулася кожного українця, – аварії на Чорнобильській атомній електростанції (ЧАЕС). Тож цього дня в адмінприміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації та районної ради відбувся мітинг-реквієм в пам'ять про загиблих ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. У заході, приуроченому тим трагічним подіям, взяли участь в.о.голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук, заступник голови районної ради Анатолій Чичикало, помічник-консультант народного депутата України В. Гудзенка Євгеній Гудзенко, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС та громадський актив району.

Присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання. Юрій Савчук висловив подяку ліквідаторам аварії за їх мужність та героїзм, і побажав їм здоров'я і благополуччя. Також він наголосив, що ті події ніколи не будуть забуті нащадками, а з плином часу ми все більше і більше усвідомлюємо страшну глибину тієї техногенної катастрофи. Також до присутніх звернулися заступник голови районної ради Анатолій Чичикало, помічник-консультант народного депутата України В. Гудзенка Євгеній Гудзенко, представник благодійного фонду «Фортеця» Володимир Василенко.

В знак шани та поваги ряд героїв того часу отримали подяки від районної адміністрації, районної ради, народного депутата України В.Гудзенка та благодійного фонду "Фортеця".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень