Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкрито реєстрацію на безкоштовний онлайн-курс «Сільське господарство у міжнародних торговельних угодах»

Дата: 12.04.2019 14:08
Кількість переглядів: 536

Фото без описуЗ 13 травня по 7 червня 2019 року Навчальним і науково-дослідницьким інститутом ООН (ЮНІТАР) у партнерстві з Продовольчою і сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) буде проведено безкоштовний онлайн-курс «Сільське господарство у міжнародних торговельних угодах». 

 

Метою курсу є підвищення поінформованості та надання практичних рекомендацій фахівцям, які відповідають за формування стратегії розвитку сільського господарства та дотримання зобов’язань за міжнародними угодами. До участі запрошуються фахівці міністерств сільського господарства, торгівлі та економічного розвитку, інших державних установ і відомств, залучених до формування і реалізації торговельної і сільськогосподарської політики, а також представники асоціацій товаровиробників агропромислового комплексу та наукові співробітники.

 

Робочою мовою курсу визначена російська. Після завершення курсу учасники отримають іменний сертифікат від ЮНІТАР і ФАО. Додаткова інформація та онлайн-реєстрація (відкрита до 22 квітня) за посиланням.

Прес-служба Мінагрополітики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень