Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання, нагородження та святковий концерт: у Білоцерківському районі  відбулися урочистості до Дня Незалежності України

Дата: 26.08.2018 14:06
Кількість переглядів: 997

Фото без описуСвятковий захід, приурочений до Дня Незалежності України, пройшов у піднесеному патріотичному дусі. Зал адмінприміщення Білоцерківської районної держадміністрації та районної ради був повен бажаючих переглянути концерт. Кожна пісня та кожен виступ зі сцени були пронизані патріотизмом та любов’ю до України, тому нікого не залишали байдужими і викликали піднесений настрій та бурхливі оплески.

Голова райдержадміністрації Геннадій Джегур та в.о.голови районної ради Анатолій Чичикало виконали приємну місію нагородження грамотами кращих представників галузей сільського господарства,освіти, медицини, культури, працівників органів місцевого самоврядування та виконавчої влади. Свої вітання активу району адресували помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка Євгеній Гудзенко, начальник Білоцерківського відділення ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв, представник благодійного фонду "Фортеця" Володимир Василенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень