Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тривають виїзні прийоми

Дата: 09.04.2019 13:53
Кількість переглядів: 722

Фото без описуНа виконання розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 07.06.2017 № 312 «Про внесення зміни до розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 24 травня 2017 року № 281» («Про невідкладні заходи щодо забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, належної координації дій органів виконавчої влади у Київській області»), Білоцерківська районна державна адміністрація спільно з Білоцерківським ВП ГУНП України в Київській області проводитить громадські слухання з питань охорони громадського порядку у населених пунктах району. Зокрема, 9 квітня такі зустрічі відбулися у селах Потіївка та Бикова Гребля.

В числі учасників зустрічі - заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко, начальник юридичного відділу Олег Маценко, головний спеціаліст з питань взаємодії з правоохоронними органами та протидії проявам корупції апарату райдержадміністрації Світлана Корнійчук, головний спеціаліст служби у справах дітей та сім`ї Світлана Трохименко, спеціаліст Центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Вікторія Телятник.

Зауважень до представників правоохоронних органів не зафіксовано. Серед загальних питань, що піднімалися під час прийому – ремонт доріг та обмеження руху великогабаритного транспорту через населені пункти району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень