Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Будьте обережними під час відпочинку на воді!

Дата: 04.06.2019 13:51
Кількість переглядів: 904

Фото без опису2 червня у селі Поправка стався нещасний випадок на воді, у результаті якого загинув шестирічний хлопчик. За попередніми даними, він разом із старшим братом пішов рибалити на місцевий ставок із дозволу родичів. Під час риболовлі дитина підсковзнулася, впала у воду. Зі ставка хлопчика витяг вже сусід, якого покликали на допомогу. Що стало причиною трагедії - встановить слідство. Втім, яким би не був висновок правоохоронних орагнів, життя дитині вже не повернути. Зважаючи на те, що нині розпочався сезон літніх канікул, звертаємося до батьків, дідусів та баусь з проханням контролювати місце перебування дітей та онуків. Не відпускати їх самих до лісу чи на річку. Ми всі чудово розуміємо, що будь-якому трагічному випадку легше запобігти, ніж потім миритися з непоправними наслідками.

Також нагадуємо загальні правила поведінки на воді. Не нехтуйте ними самі і не показуйте такий же приклад підростаючому поколінню. Інколи навіть безглузде, на перший погляд, правило може врятувати життя.

Отже, відпочинок на воді повинен бути тільки в спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Діти повинні купатися обов’язково під наглядом дорослих!

Безпечніше відпочивати на воді у світлу частину доби. Не рекомендується купатися поодинці біля крутих, стрімчастих і зарослих густою рослинністю берегів.

Перед тим, як стрибати у воду, переконайтеся в безпеці дна й достатній глибині водоймища. Пірнати можна лише там, де є для цього достатня глибина, прозора вода, рівне дно. Не можна гратися на воді у такі ігри, які можуть завдати шкоди.

Не забувайте, що вода, крім віпочинку та радощів, несе в собі й небезпеку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень