Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Вами і для Вас

Дата: 26.09.2018 13:32
Кількість переглядів: 551

Якщо запитати кожного з нас, як ми розуміємо високу моральність, поняття «милосердя» і «гуманізм», відповідь неодмінно буде пов’язана з благородною діяльністю Червоного Хреста, головна місія якого полягає в тому, щоб полегшити страждання, захистити життя, здоров’я та гідність людини. І які б потрясіння не переживало суспільство – одвічними цінностями завжди були і залишаються людяність і доброта. Саме вони покладені в основу всієї діяльності Українського Червоного Хреста, який наполегливо впроваджує у життя лінію соціального захисту інвалідів, хворих та знедолених.

Український Червоний Хрест здійснює в країні численні гуманітарні програми. Однією із гострих проблем сьогодення являється необхідність розширити коло учасників руху милосердя, бо саме від вашої підтримки благодійних заходів Червоного Хреста залежатиме здоров’я та життя тисяч наших співгромадян, яких каліцтво, хвороба або похилий вік, позбавили можливості жити гідно.

Благородні принципи міжнародного руху Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, що ґрунтуються на одвічному прагненні людей до миру і злагоди, давно відомі. Однак неспокійне сьогодення активно наповнює їх новим змістом. Ось вони – заповіді, що їх шанує весь світ:

  • гуманність;
  • неупередженість;
  • нейтральність;
  • незалежність;
  • добровільність;
  • єдність;
  • універсальність.

 

«Якщо комусь потрібна допомога,

не питай його про національність,

чи віросповідання. Скажи лише:

«Оскільки ти в біді, я потурбуюсь

про тебе, бо і ти, і я – люди».

(Луї Пастер).

 

Голова Білоцерківської РОТЧХУ

Пророк С.М.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень