Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулись установчі збори з формування нового складу громадської ради при Білоцерківській  райдержадміністрації

Дата: 26.02.2019 13:27
Кількість переглядів: 618

Фото без опису26 лютого відбулись установчі збори з формування нового складу громадської ради при Білоцерківській  райдержадміністрації. Голова ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Білоцерківській райдержадміністрації Сергій Хіврич, відкриваючи засідання установчих зборів, розповів про роботу ініціативної групи.

 

Він зазначив, що загалом було проведено 3 засідання ініціативної групи, оприлюднено на офіційному веб-сайті райдержадміністрації та в газетах “Замкова Гора”, «Тиждень» підготовлене ініціативною групою повідомлення про дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів, порядок подання заяв для участі в установчих зборах, відомості про склад ініціативної групи, електронну адресу та номер телефону відповідальних, організовано прийом заяв щодо участі в установчих зборах.  Членами ініціативної групи було здійснено розгляд заяв від представників інститутів громадянського суспільства поданих для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради при Білоцерківській райдержадміністрації, які надходили до 11 лютого 2019 року. Зокрема, до ініціативної групи надійшло 15 заяв від інститутів громадянського суспільства.

 

Учасники установчих зборів більшістю голосів проголосували за те, щоб до нового складу громадської ради при Білоцерківській райдержадміністрації увійшли всі представники інститутів громадянського суспільства, які подали заяви для участі в установчих зборах, а саме 15 представників громадських організацій. Результати голосування запротокольовано робочими органами установчих зборів, на підставі чого буде підготовлено розпорядження голови райдержадміністрації щодо затвердження складу громадської ради при райдержадміністрації.

 

Потому відбулося перше засідання громадської ради, де було обрано керівні органи ради, голів робочих комісій. Зокрема, головою ради обрано Сергія Хіврича, який вже не перший раз очолює цей дорадчо-консультативний орган. Заступником голови ради підтримано кандидатуру члена громадської організації «Ветерани органів внутрішніх справ Білоцерківщини» Анатолія Скородумова. Секретарем ради обрано Ларису Нагаївську, голову правління благодійної організації «Благодійний фонд «Нащадки Ярослава». Також обговорено план роботи на поточний рік та інші організаційні питання.  

 

В.о.голови райдержадміністрації Юрій Савчук привітав членів новообраної громадської ради при Білоцерківській  райдержадміністрації, висловивши сподівання на плідну та конструктивну співпрацю роботу громадської ради, яка є дієвим містком між владою і громадянами. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень