Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відлунали останні дзвоники - попереду самостійне життя

Дата: 31.05.2019 13:26
Кількість переглядів: 1790

Фото без описуНаприкінці травня в школах традиційно проходить свято останнього дзвоника. Так, 31 травня, навчальний рік офіційно закінчився й для учнів Шкарівської школи. Комусь останній дзвоник сповістив про три чудових місяці літніх канікул, а для когось таке святкове дійство проходило вже востаннє, адже попереду нові сторінки життя. Замість довгих промов – короткі побажання, замість офіціозу урочистої лінійки – нетрадиційний формат святкування у парку.

Школярів зі святом привітали голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, начальник департаменту освіти і науки Київської обласної держадміністрації Віра Рогова, заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, голова Шкарівської громади Анатолій Бондар, начальник районного відділу освіти Вікторія Бабенко, директор Шкарівської ЗОШ І-ІІІ ст. Олег Крутаков та інші почесні гості. Свято пройшло динамічно, максимально активно з танцями та іграми. 

А ось в інших навчальних закладах району свято останнього дзвоника відгомоніло ще тиждень тому, 24 травня. Причому в багатьох закладах з ентузіазмом сприйняли рекомендації щодо можливостей нестандартного підходу до формату святкової лінійки, довгі і нудні "лінійки" вже відходять у минуле. Приміром, у Томилівському НВО відбувся справжній веселковий флешмоб, свято вийшло гучним, веселим та креативним. А ось у Піщаній цей день провели у лісі, влаштувавши пікнік та спортивні розваги. Холі-фестиваль влаштували у Поправському НВО. Під «обстріл» фарбами потрапили не лише діти, а й вчителі. 

Єдиним незмінним пунктом у святкових заходах, незалежно від їх формату, було відзначення найуспішніших та найактивніших учнів. Свідоцтва з відзнакою про базову освіту отримали 9 учнів. Свідоцтво про повну загальну середню освіту за досягнення у навчанні отримав 1 учень, а свідоцтво про повну загальну середню освіту за високі досягнення у навчанні - 4 випускників. Відповідно до мережі закладів загальної середньої освіти Білоцерківського району 2018/2019 навчальний рік заклади освіти закінчили 2156 учнів, з них 119 - випускників 11-х класів. Щиро бажаємо їм успіхів, щасливої долі, рівних доріг і попутного вітру!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень