Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Не погасити пам’яті вогонь....

Дата: 08.05.2018 13:22
Кількість переглядів: 713

Фото без опису

Сьогодні у Білоцерківському районі відбулися пам`ятні заходи, присвячені святкуванню Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги. Зокрема, в с.Озерна відбувся мітинг "Не погасити пам’яті вогонь". Розпочався мітинг панахидою за загиблими, яку традиційно на цьому священому для кожного мешканця села місці провів настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці отець Андрій.

Голова районної державної адміністрації Геннадій Джегур та в.о. голови районної ради Анатолій Чичикало привітали присутніх із святами та побажали всім міцного здоров’я, злагоди, плідної праці на рідній землі, а головне - мирного неба над Україною. "Це свято – одне з найвеличніших, адже воно – символ героїзму, самовідданої любові до рідної землі, світлої пам’яті про мільйони загиблих і нескореної сили духу захисників Батьківщини. Не існує такої міри, якою можна було б виміряти цей подвиг, не вистачить слів, якими б людство могло висловити подяку за порятунок від поневолення. Низь­кий уклін вам та безмежна вдячність, наші славні переможці - усім, хто бився на фронтах тієї війни, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край", - зазначив Геннадій Васильович.

Також до присутніх звернувся голова районної організації ветеранів України Віктор Рудий. 

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв та поклали квіти до меморіалу. Хвилюючий мітинг змінила святкова концертна програма , яка пройшла в будинку культури. Більше десяти музичних номерів, присвячених воєнній тематиці, показали маленькі і дорослі артисти. Їх виступи зробили свято душевним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень