Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заходи до Міжнародного дня людей похилого віку

Дата: 03.10.2018 13:19
Кількість переглядів: 852

Фото без опису1 жовтня в світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, який було проголошено на 50 сесії Генеральної Асамблеї ООН. Цей день - не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до поважної частини суспільства. Це й привід для роздумів щодо взаємозв’язку поколінь, відповідальності перед людьми поважного віку, хто все життя важко працював, а нині потребує нашої допомоги та підтримки. 

Цього дня, заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, керівник Білоцерківського районного територіального центру надання соціальних послуг Віктор Горовий, заступник начальника Білоцерківського об’єднаного управління ПФУ України у Київській області Олена Голуб відвідали будинок стаціонарного утримання одиноких пристарілих громадян, що у с. Макіївка. Гості звернулися до присутніх зі словами щирої вдячності за багаторічну працю та вручили солодощі.

Втім, найвагомішим подарунком для стареньких були проявлені увага та турбота. Щире спілкування подарувало незабутні хвилини радості. Приємно було дивитись на радісні обличчя цих обездолених людей, і відчувати те, як багато для них важить тепле і щире слово. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень