Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання сесії районної ради

Дата: 07.06.2019 13:13
Кількість переглядів: 2261

Фото без описуСьогодні, 7 червня, в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук  взяв участь у засіданні тридцять другої сесії Білоцерківської районної ради сьомого скликання. У роботі сесії взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад та інші зацікавлені особи. 

На порядок денний було винесено 15 питань, які були детально опрацьовані попередньо на засіданнях постійних комісій та президії районної ради. Зокрема, депутати внесли зміни до районного бюджету,  прийняли рішення про передачу об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району до комунальної власності територіальної громади села Піщана,  передачу комунального майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району» Білоцерківської районної ради на баланс Білоцерківської центральної районної лікарні, затвердили статут комунального некомерційного підприємства Білоцерківської районної ради «Білоцерківська центральна районна лікарня».  Окремий блок питань стосувався освітньої галузі району. Так, затверджено положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності Білоцерківського району, передавальний акт  балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Озернянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №1 до правонаступника опорного навчального закладу «Озернянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», а також визнано філію та затверджено Положення про Озернянську філію опорного навчального закладу «Озернянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Білоцерківської районної ради Київської області.

А ось питання щодо плану модернізації мережі освітніх закладів району викликало жваве обговорення. Анатолій Савчук, голова Яблунівської сільської ради, Людмила Маринич, голова Маловільшанської сілської ради, закликали  депутатсмький корпус та керівників району ретельно підійти до оптимізації навчальних закладів, не рубати з плеча, зважити всі “за” та “проти”.  Тому прийнято рішення перенести це питання до розгляду на наступній сесії, а за цей час додатково його вивчити. 

В "різному" депутати одноголосно проголосували за депутатські звернення від Олександра Махині (фракція ВО "Свобода") щодо деяких питань водокористування. Звернення направлені до прокуратури, Білоцерківської районної адміністрації, Узинської ОТГ та басейнового управління водних ресурсів річки Рось.   

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень