Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада з  питання проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців

Дата: 16.10.2018 13:11
Кількість переглядів: 832

Фото без опису16 жовтня керівник апарату Білоцерківської райдержад­міністрації Ольга Кучер  провела нараду з  питання проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців. Участь у нараді взяли начальники відділів та управлінь райдержадміністрації.

Звертаючись до учасників наради, керівник апарату Білоцерківської райдержад­міністрації наголосила: «Метою оцінювання є визначення якості виконання державним службовцем поставлених завдань, а також прийняття рішень щодо його преміювання, планування службової кар’єри, визначення потреби у професійному навчанні. Оцінювання проводиться з дотриманням принципів об’єктивності, достовірності, поступливості та прозорості, взаємодії та поваги до гідності».

В.о. начальника відділу управління персоналом  райдержадміністрації  Оксана Степченко звернула увагу учасників наради на особливості проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців. Зокрема, вона ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, алгоритмом дій державних службовців (спеціалістів) та безпосередніх керівників у ході проведення щорічного оцінювання.

По закінченню наради Ольга Кучер рекомендувала керівникам структурних підрозділів обговорити питання щодо формування завдань та ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців на 2019 рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень